UGUŠIO ĆERKICU STARU 24 DANA, a zatim i JEDNOGODIŠNJEG SINA: Otac monstrum se ni tu nije zaustavio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 06:42

UGUŠIO ĆERKICU STARU 24 DANA, a zatim i JEDNOGODIŠNJEG SINA: Otac monstrum se ni tu nije zaustavio!

Kako pišu britanski mediji, otac dece je optužen i da je ubio drugu ženu trujući je lekovima, rečeno je na sudu u Prestonu, u Velikoj Britaniji.

Džordan Monagan koji je optužen da je ubio svoju ćerku staru 24 dana, pre nego što je osam meseci kasnije ubio svog sina, saslušan je na sudu.

Monagan je navodno ugušio svoju ćerku na novogodišnju noć 2013. godine, a osam meseci kasnije ubio je svog sina, Logana, starog svega 21 mesec. Zatim se navodi da je pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ubije treće dete, pre nego što je ubio svoju novu partnerku Ivi Adams (23), u oktobru 2019. godine, upotrebom lekova na recept tramadol i diazepam.

Na sudu je rečeno i da je lažirao samoubilačku poruku svoje partnerke nakon što ju je ubio. Monagan je rekao da je dobio od Adamsove tekstualnu poruku u kojoj je pisalo da je "uzela neke droge" ranije tog dana, na koju joj on nije odgovorio. Monagan iz Blekburna odbacio je sve optužbe.

- Tužilaštvo tvrdi da je Džordan Monagan bio odgovoran za smrt svoje dece. Tužilaštvo tvrdi da je Monagan nezakonito i namerno ometao disanje Rubi i Logan. Tužilaštvo takođe kaže da je optuženi odgovoran i za ubistvo svoje tadašnje partnerke Ivi Adams u oktobru 2019. - rekao je tužilac na sudu.

Monagan je 2008. godine bio veren za majku svoje dece, Lorom Grej (28), sa kojom je dobio sina Logana u novembru 2011. i Rubi u decembru 2012.

Bio je zavistan od kockanja, imao je hiljade funti duga i par se često svađao zbog novčanih problema, a Grejova mu je pretila da će ga napustiti, rečeno je na sudu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.