UDS: Vojvodina doprinosi stabilizaciji odnosa u regionu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2020, 11:16

UDS: Vojvodina doprinosi stabilizaciji odnosa u regionu

Jedan od lidera Vojvođanskog fronta i kandidat na poslaničkoj listi Ujedinjene demokratske Srbije (UDS) Tomislav Žigmanov kaže da je Novi Sad multikulturalni grad sa velikim bogatstvom različitosti svih zajednica.

Žigmanov je naveo da je Novi Sad glavni grad Autonomne Pokrajine Vojvodine, koju vidi kao autonomnu sa zakonodavnom, izvršnom i sudskom vlašću.

"Želimo da Vojvodina bude prostor za život ravnopravnih zajednica i da može, u kreiranju svojih politika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prema susedima, sprovoditi takve programe koji će doprinositi stabilizaciji odnosa u čitavom ovom prostoru", rekao je Žigmanov, a prenosi u saopštenju UDS.

Lideri UDS, političkog saveza Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma posetili su juče Novi Sad gde su organizovali druženje sa građanima sa kojima su razgovarali o njihovim problemima i načinima kako ih rešiti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.