UDS: Potpisan Protokol kojim je emiterima data mogućnost umanjenja na iznos minimalne naknade

Izvor: Danas, 11.Sep.2019, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDS: Potpisan Protokol kojim je emiterima data mogućnost umanjenja na iznos minimalne naknade

Unija diskografa Srbije (UDS) saopštila je danas da je zaključen Protokol između organizacija za kolektivno ostvarivanje prava proizvođača fonograma i interpretatora OFPS i PI, s jedne strane, i udruženja emitera ANEM i RAB, koji zajedno okupljaju preko 200 emitera u svom članstvu, s druge strane. Članak UDS: Potpisan Protokol kojim je emiterima data mogućnost umanjenja na iznos minimalne naknade se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UDS: Za lokalne i regionalne emitere manje naknade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Sep.2019

Unija diskografa Srbije (UDS) saopštila je danas da je zaključen Protokol kojim se emiterima koji plaćaju minimalnu naknadu po tarifi daje mogućnost da ostvare određena umanjenja na obračunat iznos minimalne naknade, a naročito lokalnim i regionalnim emiterima...U saopštenju UDS navodi se da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nemačke trupe odbijene iz okoline Varšave

Izvor: Danas, 12.Sep.2019, 08:01

Nemačke trupe probile su se na front u okolini Varšave gde su trenutno zaustavljene, navodi se u saopštenju nemačke Vrhove komande i dodaje se da Hitler ide zajedno sa trupama. Članak Nemačke trupe odbijene iz okoline Varšave se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.