UDES ZA UDESOM, TRI UZASTOPNE SAOBRAĆAJKE U NOVOM SADU: Mladić sleteo s puta, pokošena devojka, sudar vozila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2022, 01:30

UDES ZA UDESOM, TRI UZASTOPNE SAOBRAĆAJKE U NOVOM SADU: Mladić sleteo s puta, pokošena devojka, sudar vozila!

Sve tri nezgode desile su se u kratkom vremenskom razmaku

Tri osobe su povređene u udesima koji su se u petak dogodili u Novom Sadu. Jedan mladić je povređen na putu za Čenej oko 13.20 časova kada je automobil sleteo s puta, prenosi 021.rs. Portparol Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj kaže da je povređen mladić (23), koji je zbrinut i prevezen u Urgentni centar, na hirurgiju.

Samo desetak minuta kasnije, oboren je pešak na uglu Bulevara Jaše Tomića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Bulevara oslobođenja.

Ekipa Hitne pomoći je zbrinula povređenu 19-godišnju devojku i prevezla je na hirurgiju Urgentnog centra. Žena stara 49 godina povređena je u sudaru dva vozila koji se oko 14.30 časova dogodio na uglu ulica Cara Dušana i Teodora Pavlovića. Ona je, nakon ukazane pomoći, prevezena na hirurgiju Urgentnog centra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.