UČITELJICA IMALA INTIMNE ODNOSE SA UČENIKOM (16) U AUTU: Bila ljubomorna na druge učenice pa ih na času GAĐALA MAKAZAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 15:39

UČITELJICA IMALA INTIMNE ODNOSE SA UČENIKOM (16) U AUTU: Bila ljubomorna na druge učenice pa ih na času GAĐALA MAKAZAMA

Nastavnica je istražiteljima navodno priznala da su ona i učenik imali seks na zadnjem sedištu njenog automobila

Katrina Makvel iz Hjustona u Teksasu optužena je za seksualno zlostavljanje šesnaestogodišnjeg učenika tokom ovogodišnjih prolećnih praznika, prema sudskim dokumentima.

Makvelova, koja je u međuvremenu otpuštena iz srednje škole "C.E. King", optužena je da je nekoliko puta imala seksualne odnose sa učenikom u periodu između marta i aprila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Navodnu vezu između Makvelove i njenog učenika prvi je primetio zaposleni koji upravlja srednjom školom C.E. King, izveštava Click2Houston, a prenosi britanski The Sun.

Prema sudskim spisima, radnik je prijavio incident kada je Makvelova navodno bacila makaze na dotičnog učenika jer je sedeo u klupi pored svoje "devojke", njegove vršnjakinje takođe učenice te škole.

Učiteljica Katrina Maxwell pic.twitter.com/yptRBTYi0A

— pensador (@sakriosamime) June 22, 2021

Nakon ispitivanja, Makvelova je istražiteljima navodno priznala da su ona i učenik imali seks jedanput na zadnjem sedištu njenog automobila, a student je u međuvremenu rekao policiji da su pak nekoliko puta imali seks , rekli su zvaničnici.

Nezavisni školski okrug Šeldon, koji upravlja srednjom školom C.E. King, potvrdio je da je sproveo sopstvenu internu istragu i otpustio Makvelovu.

U izjavi okrug je rekao:

- Okružna uprava Sheldon ISD nedavno je upoznata sa neprimerenim odnosom između bivše učiteljice Sheldon ISD, gospođe Katrine Makvel i srednjoškolca. Jednom kada je obaveštena okružna uprava, nastavnica je odmah uklonjena iz školskog kampusa, a okružna uprava je obavestila policiju, kao i Dečje službe za zaštitu (CPS). Okrug je sproveo temeljnu istragu i po završetku smatramo da su ovi izveštaji potkrepljeni. Svi nalazi su predati policiji, a okrug očekuje iznošenje optužbi. Na osnovu našeg istražnog postupka, ovaj nastavnica je otpuštena iz škole i više nije zaposlena u Sheldon ISD.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.