UBISTVO U VRBASU: Uhapšen mladić koji je izbo čoveka nožem na ulici

Izvor: Večernje novosti, 30.Jun.2015, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO U VRBASU: Uhapšen mladić koji je izbo čoveka nožem na ulici

NOVI SAD - Pripadnici MUP-a danas su odredili meru zadržavanja Vrbašaninu Aleksandru Burdi (29), zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo Dragutina Vukićevića, iz Savinog sela, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.On se sumnjiči da je danas oko 11 sati Vukićevića izbo kuhinjskim nožem na ulici. Kako kažu svedoci ovog strašnog čin, Alesandar je prišao Draganu i bez ikakvog prethodnog nagoveštaja nekoliko puta mu zabio nož u stomak.Od zadobijenih povreda Vukićević >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je preminuo u bolnici u Vrbasu.Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku biti doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Somboru, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Na smrt izbo nožem prolaznika

Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Jun.2015

U Vrbasu je danas dvadesetdevetogodišnji Aleksandar B. na smrt izbo nožem Dragutina Vukčevića /53/. Osumnjičeni je danas oko 11.00 časova, u Ulici maršala Tita, iz za sada nepoznatih razloga, zadao više uboda nožem Vukčeviću, nanijevši mu teške tjelesne povrede od kojih je preminuo u lokalnoj...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.