UBIO SE POZNATI GLUMAC! Srbija ga je gledala u hit seriji, a sad je njegova supruga zatekla STRAVIČAN PRIZOR

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2020, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIO SE POZNATI GLUMAC! Srbija ga je gledala u hit seriji, a sad je njegova supruga zatekla STRAVIČAN PRIZOR

Pronađeno beživotno telo

Američki glumac, scenarista i režiser, Sten Kirš, proslavio se ulogom Etana u seriji "Prijatelji", tačnije dečka s kojim se viđala popularna Monika, a preminuo je u 51. godini života, nakon što je sebi oduzeo život.

Kako prenosi Mirror, beživotno telo glumca u subotu je pronašla njegova supruga, Kristin Grin, u domu u Los Anđelesu.

Iako su bolničari ubrzo došli na mesto nemilog događaja, Sten je na mestu proglašen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrtav, a još uvek nisu poznati detalji stravičnog čina.

– Želim zahvaliti svima na ogromnoj ljubavi i podršci. Nisam bila u mogućnosti odgovoriti na sve poruke i pozive, ali pročitala sam i preslušala svaku od njih. Osećam da sam okružena ljubavlju i zauvek sam zahvalna svakome od vas – napisala je, između ostalog, na svom fejsbuk profilu ožalošćena supruga glumca s kojim je bila u braku od 2009. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.