UBIO BRATA ZBOG NEREŠENIH IMOVINSKIH ODNOSA? Sumnja se da je to pravi motiv BRATOUBISTVA u Novom Sadu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 15:33

UBIO BRATA ZBOG NEREŠENIH IMOVINSKIH ODNOSA? Sumnja se da je to pravi motiv BRATOUBISTVA u Novom Sadu

Rođaci kažu da je Radoslav od malena bio prgav i naprasit, za razliku od ubijenog Žareta, o kome svi imaju samo reči hvale

Motiv svirepog bratoubistva u novosadskom naselju Klisa mogao bi biti parče zemlje, koje je majka ostavila mlađem sinu Žaretu Murgaškom (46), koga je u petak, oko 16 časova, izrešetao hicima iz pištolja stariji brat Radoslav (49) u dvorištu porodične kuće na Sentandrejskom bulevaru.

- Majka Dragica je nedavno jedno parče zemlje ostavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Žaretu, koji se starao o njoj nakon što je zimus doživela moždani udar. Nije mu bilo teško da se stara o njoj, iako je bila teško bolesna i nepokretna. Drugi sin Rade je dolazio možda jednom u mesec dana da je obiđe na kratko, iako ima kuću u blizini - kazao je jedan od komišija porodice Murgaški.

.

- Radoslavu ništa nije trebalo, ima veliku kuću, suprugu i dvoje predivne dece, koji su dobri studenti. Neki đavo mu nije davao mira, pa se stalno svađao sa Žaretom, koji takođe ima ženu i dvoje dece. On je uvek bio nezadovoljan i stalno je tražio povod za svađu i kavgu sa mlađim bratom - ističe jedna od rođaka.

Prema navodima policije, sumnja se da je Radoslav u dvorištu porodične kuće ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u brata, koji je preminuo na licu mesta. Ekipa Hitne pomoći, odmah je po prijavi u 15.56 časova izašla na teren, ali je, nažalost, mogla samo da konstatuje smrt nesrećnog čoveka. Brzom reakcijom policije ubica je uhapšen u Partizanskoj ulici, a u kolima je pronađeno oružje kojim je ubio rođenog brata.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ŽARE JE LEŽAO U LOKVI KRVI, NIJE MU BILO SPASA" Ubio brata zbog placa, komšije ga videle kako beži: "Braća su bila u LOŠIM ODNOSIMA"

Izvor: Blic, 14.Jun.2020, 11:43

Velika tragedija zadesila je porodicu Murgaški u petak popodne kada je Radoslav (49) sa nekoliko hitaca iz pištolja ubio tri godine mlađeg rođenog brata Žareta u dvorištu porodične kuće na Sentandrejskom putu u novosadskom naselju Klisa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.