UBICA U BEKSTVU: Traga se za osumnjičenim za ubistvo žene (34) u Valjevu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 10:07

UBICA U BEKSTVU: Traga se za osumnjičenim za ubistvo žene (34) u Valjevu

Devojka, koja je sama živela, usmrćena je iz vatrenog oružja.

Nakon jutrošnjeg ubistva Valjevke A. I. (34) u valjevskom naselju Peti puk, uviđaj je u toku, a kako se saznaje, ubica je u bekstvu.

Sumnja se da je ubistvo počinio njen bivši partner, kojem je, zbog porodičnog nasilja, bila izrečena mera zabrane prilaska žrtvi.

Kako se saznaje iz više izvora, osumnjičenom je ranije, zbog porodičnog nasilja nad njom, bila izrečena mera zabrane prilaska i kontaktiranja.

Valjevska policija i pripadnici nadležnog tužilaštva obavljaju uviđaj, nakon čega će o ovom zločinu biti dostupno više informacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UBICA IZ VALJEVA U BEKSTVU Upucana žena (34) živela je sama, sumnja se da je ubio njen BIVŠI PARTNER (FOTO)

Izvor: Blic, 17.Maj.2021

Nakon jutrošnjeg ubistva Valjevke A. I. (34) u valjevskom naselju Peti puk, uviđaj je u toku, a kako "Blic" saznaje, ubica je u bekstvu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.