U zvanične verzije smrti Miloševića i Đinđića ne veruje više od polovine građana Srbije

Izvor: Danas, 01.Jun.2019, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U zvanične verzije smrti Miloševića i Đinđića ne veruje više od polovine građana Srbije

Više od polovine građana Srbije veruje da Slobodan Milošević i Zoran Đinđić nisu umrli na način na koji je to predstavljeno javnosti, a 70 odsto smatra da su pojedini virusi namerno izazvani kako bi ugrozili živote pripadnika određenih naroda ili grupa, pokazuje istraživanje "Vrednosni prediktori verovanja u teorije zavere u Srbiji" koje je sproveo Fakultet političkih nauka u Beogradu. Članak U zvanične verzije smrti Miloševića i Đinđića ne veruje više od polovine građana Srbije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anketa Danasa: Građani podeljeni oko podrške protestu „1 od 5 miliona“

Izvor: Danas, 01.Jun.2019

Čak 65 odsto građana izjasnilo se da ne podržava proteste „1 od 5 miliona“, pokazala je anketa na Fejsbuk strani Danasa, dok na isto pitanje na sajtu Danasa 68 odsto njih odgovorilo da podržava proteste. Članak Anketa Danasa: Građani podeljeni oko podrške protestu „1 od 5 miliona“ se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.