U ukupnim pozajmicama  banke udeo stambenih kredita 37 odsto

Izvor: Beta Video, 12.Sep.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ukupnim pozajmicama banke udeo stambenih kredita 37 odsto

BEOGRAD - Direktor za razvoj proizvoda i poslovanje sa malim privrednim društvima i preduzetnicima u Unikredit banci Zoran Ristić je rekao da je u ukupnim pozajmicama te banke udeo stambenih kredita 37 odsto, a da je u poslednjih godinu dana od odobrenih strambenih kredita 61 odsto van Beograda.(CH4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Stambeni krediti će biti odobravani sa fiksnim kamatnim stopama

Izvor: Beta Video, 12.Sep.2019

BEOGRAD - Direktor za razvoj proizvoda i poslovanje sa malim privrednim društvima i preduzetnicima u Unikredit banci Zoran Ristić je rekao da će stambeni krediti biti odobravani sa fiksnim kamatnim stopama koje će biti godišnje 2,09 odsto na kredite do pet godina, a 3,99 odsto na pozajmice do 20...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.