Izvor: Blic, 04.Sep.2009, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U tri saobraćajne nesreće povređeno pet osoba

U Beogradu su se sinoć dogodile ukupno tri saobraćajne nesreće u kojima je povređeno pet osoba, od kojih je jedna životno ugrožena, rekla je jutros agenciji Beta lekarka Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je kazala da je životno ugrožen muškarac koji je povređen u saobraćajnoj nesreći kod policijske stanice u Lipovičkoj šumi.

"On je prevežen na reanimaciju u Urgentni centar. U toj nesreći je lakše povređena i jedna devojka", kazala je ona.

Macura >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je kazala i da su u lančanom sudaru u Krušedolskoj ulici kod hrama Svetog Save povređene dve osobe, a da je u ulici Cara Dušana u Zemunu povređen pešak.

Ona je rekla da je Hitna pomoć tokom noći intervenisala ukupno 89 puta i da je od tog broja 21 intervencija bila na javnom mestu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.