U toku policijska akcija: Muškarac se zatvorio u muzej, zabrinjavajuće poruke na arapskom

Izvor: B92, 23.Okt.2019, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku policijska akcija: Muškarac se zatvorio u muzej, zabrinjavajuće poruke na arapskom

Muškarac se zatvorio u muzej na jugu Francuske, a u blizini su pronađeni zabrinjavajući natpisi na arapskom jeziku, saopštila je policija, prenosi AFP.

U toku je policijska intervencija koja je počela jutros u Sent-Rafaelu u Varu na jugu Francuske, javio je Le Parisien pozivajući se na nacionalnu policiju.

Kako se navodi, barem jedan čovek je zatvoren u arheološkom muzeju u Sen Rafaelu.

France Bleu je javio, pozivajući se na izvor blizak policiji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su na mestu pronađeni "zabrinjavajući natpisi na arapskom jeziku".

Kako javljaju francuski mediji, jedna od poruka na zidovima arheološkog muzeja Svetog Rafaela je i "muzej će postati pakao".

Policija je formirala sigurnosni obruč, a saobraćaj u tom području se preusmerava.

Francuski mediji izveštavaju da nije jasno da li je čovek naoružan i da li ima talaca.

Uskoro opširnije...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.