Žandarmerija izvela demonstrante iz RTS-a (FOTO)

Izvor: Mondo, 16.Mar.2019, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žandarmerija izvela demonstrante iz RTS-a (FOTO)

Evo kako je izgledala akcija Žandarmerije tokom koje su izvedeni demonstranti koji su upali u zgradu RTS-a.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Oko 21. 45 počela je akcija policije koja jednog po jednog demonstranta izvodila iz zgrade RTS-a.

Oko 30 minuta trajalo je koškanje s policijom i odbijanje demonstranata da izađu iz zgrade RTS-a , ali je oko 22.15 policija izvela opozicione lidere, a potom od oko 22.20 počela da potiskuje demonstrante okupljene ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zgrade RTS-a.

Posle koškanja s policijom, demonstranti okupljeni ispred RTS-a su seli ispred polcijskog kordona i pevali pesme o Kosovu, protiv rukovodstva RTS-a i vlasti.

Tu su bili i Boško Obradović, Borko Stefanović, Dragan Đilas, Zoran Lutovac, Boris Tadić....

Podsećamo - deo demonstranata, koji su u zgradu javnog servisa ušli predvođeni opozicionim liderima Boškom Obradovićem i Draganom Đilasom, ranije večeras seo je na pod i odbijao da izađe.

Policajci su potom iz prostorija gde su bili okupljeni izveli i Dragana Đilasa, a potom su krenuli da izvode i Obradovića koji se opirao, pa su ga policajci vukli po podu.

Obradović se potom duže vreme zadržao na stepeništu zgrade u raspravi sa policijom, a potom je i on izašao napolje.

 Protest je završen oko ponoći pošto su njegovi organizatori pozvali okupljene da dođu sutra u podne ispred Predsedništva Srbije dok se bude obraćao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Pogledajte snimak upada u RTS! (VIDEO)Obradović i Đilas nasilno provalili u zgradu RTS-a!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.