U toku akcija Petrićevac UHAPŠENO 28 DILERA

Izvor: Blic, 19.Sep.2017, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku akcija "Petrićevac" UHAPŠENO 28 DILERA

Pripadnici MUP RS od ranih jutarnjih časova na području Banjaluke, Mrkonjić Grada i Kozarske Dubice provode veliku akciju hapšenja dilera, saznaje “EuroBlic”.

Prema saznanjima  “EuroBlica” akcija je pripremana više meseci i do sada je oduzeta značajnija količina droge.

Portparol MUP RS Mirna Miljanović potrvdila je za “EuroBlic” da je u toku akcija “Petrićevac” usmerena na suzbijanje trgovine narkoticima.

- Do sada je uhapšeno 28 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osoba i pretresena 31 lokacija, od toga 29 u Banjaluci i po jedna u Mrkonjić Gradu i Kozarkoj Dubici. Reč je o veoma dobro organizovanoj akciji koja se provodi nekoliko meseci – rekla je Miljanović.

Dodala je da se svi uhapšeni dovode u vezu sa trgovinom drogom i da se nalaze na kriminalističkoj obradi.

Uskoro više informacije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Velika akcija MUP-a RS protiv dilera: Uhapšeno 28 lica, pretresi na 31 lokaciji

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Sep.2017

BANJALUKA - Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS, u saradnji sa Policijskom upravom Banjaluka, sprovodi akciju "Petrićevac", usmjerenu na suzbijanje trgovine drogom, a do sada je uhapšeno 28 lica, i pretresena ja 31 lokacija, saznaju "Nezavisne"...Mirna Miljanović, načelnik Odjeljenja...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.