U septembru počinje prva faza radova na rekonstrukciji kikindske Opšte bolnice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2021, 21:32

U septembru počinje prva faza radova na rekonstrukciji kikindske Opšte bolnice

Prva faza radova na rekonstrukciji kikindske Opšte bolnice treblo bi da počne 1. septembra. Kako je najavio pomoćnik gradonačelnika Kikinde Svetislav Vukmirica, završen je tender koji se odnosio na izbor najpovoljnijeg ponuđača za izvođenje radova na prvoj fazi radova na Dečijem, Infektivnom i Odeljenju patologije, a uskoro se očekuje i potpisivanje ugovora.

“U kompletnu prvu fazu radova biće uložen 341 milion dinara, a finansijski je projekat podržal Kancelarija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za upravljanje javnim ulaganjima Republike Srbije. Očekujem da će 1. septembra radovi i početi, a oni će podrazumevati zamenu svih instalacija: elektro, mašinskih, vodovodnih radova, razvod medicinskih gasova, kao i povećanje energetske efikasnosti – rekao je je Vukmirica.

Završen je i tender koji se odnosio na izradu projektno-tehničke dokumentacije za drugu i treću fazu planiranih radova, odnosno za rekonstrukciju nove zgrade kikindske Bolnice, kao i za aneks novog objekta koji će biti izgrađen. Za sve faze planiranih radova na rekonstrukciji kikindske Opšpte bolnice izdradu projektno-tehničke dokumentacije finnsirala je lokalna samouprava, sa ukupno 24 miliona dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.