U selu kod Žitišta muž zadavio ženu

Izvor: B92, 29.Avg.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U selu kod Žitišta muž zadavio ženu

U selu Torak kod Žitišta uhapšen je S. S. (53) zbog sumnje da je ispred porodične kuće zadavio suprugu V. N. (35).

Mediji su preneli da je ubijena žena imala sedmoro dece iz prethodnog braka. Deca žive kod bivšeg muža u Idvoru. Motiv je najverovatnije ljubomora, a zvanične prijave za nasilje u porodici nije bilo.

Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova i predsednica Radne grupe za sprečavanje nasilja u porodici Biljana Popović Ivković potvrdila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Tanjugu da se noćas u mestu Torak kod Žitašta dogodilo porodično ubistvo tako što je, kako se sumnja, muž u dvorištu kuće zadavio nevenčanu suprugu.

"Prvi rezultati istrage pokazuju da je u tom trenutku bio pod dejstvom alkohola, a policiji do sada nije bilo prijavljeno bilo kakvo nasilje u ovoj porodici", rekla je Popović Ivkovićeva.

Ona je istakla da je policija brzom reakcijom uhapsila S. S. zbog sumnje da je ubio tridesetpetogodišnju nevenčanu suprugu i njemu je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.