U saobraćajnoj nesreći u Nepalu 21 osoba poginula

Izvor: B92, 22.Dec.2018, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U saobraćajnoj nesreći u Nepalu 21 osoba poginula

Katmandu -- Autobus koji je prevozio učenike i instruktore na ekskurziji u planinskom delu Nepala prevrnuo se i survao u provaliju,.

U nesreći je poginula 21 osoba i 15 je povređeno, saopštila je policija.

Autobus je pao u provaliju od oko 500 metara, dodala je policija navodeći da su u autobusu bili učenici politehničke škole koji su se vraćali iz posete jednom imanju.

Nesreća se dogodila oko 400 kilometara zapadno od Katmandua, u zabačenom delu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nepala. Saobraćajne nesreće u planinskom području Nepala su često uzrokovane lošim stanjem puteva i samih vozila.

Ta nesreća se dogodila nedelju dana nakon slične nesreće takođe u planinskom delu zemlje.

Tada je stradalo 16 osoba.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nepal: Autobus sa učenicima pao u provaliju, 23 poginulih

Izvor: Danas, 22.Dec.2018

Autobus koji je prevozio učenike i nastavnike na ekskurziji u planinskom delu Nepala prevrnuo se i survao u provaliju, a u nesreći su poginule 23 osobe, saopštila je kasno sinoć policija novi bilans žrtava. Članak Nepal: Autobus sa učenicima pao u provaliju, 23 poginulih se pojavljuje prvo na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.