Mladić i devojka iz Crne Gore uhapšeni u vezi sa ubistvom u Istočnom Sarajevu

Izvor: Beta, 02.Jan.2019, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić i devojka iz Crne Gore uhapšeni u vezi sa ubistvom u Istočnom Sarajevu

U Sarajevu su danas uhapšeni mladić i devojka u automobilu nikšićkih registarskih tablica, a njih dvoje se dovode u vezu sa sinoćnjim ubistvom mladića Miloša Ostojića u Istočnom Sarajevu.Sarajevski "Dnevni avaz" objavio je da za sada nije poznat njihov status, odnosno jesu li uhapšeni kao osumnjičeni ili kao svedoci.Hapšenje se desilo na raskrsnicu kod američke ambasade u Sarajevu, gde je, kako je navedeno u tekstu, stiglo  čak sedam policijskih vozila MUP-a Kantona Sarajevo.Osim njih bila su prisutna i vozila Direkcije za koordinaciju policijskih tela BiH, koja je zadužena za osiguranje diplomatskog objekta, navodi se u tekstu.Iz Operativnog centra MUP Kantona Sarajevo su kazali da se radi o policijskoj akciji o kojoj  ne mogu govoriti."Avaz" navodi da su mladić i devojka odvedeni u Policijsku upravu Novo Sarajevo. Miloš Ostojić (30) čija je porodica vlasnik više firmi na području Istočnog Sarajeva ubijen je sinoć oko 23 časa ispred jednog kafića u klasičnoj sačekuši.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

NOVI DETALjI UBISTVA U ISTOČNOM SARAJEVU: Ubijen Miloš Ostojić, tri metka pred stotinama ljudi

Izvor: Večernje novosti, 02.Jan.2019

Miloš Ostojić ubijen u sačekuši ispred kluba ”Sparta” u Lukavici Miloš Ostojić (30) iz Istočnog Sarajeva, sin vlasnika pekare i picerije ”Zlatno zrno”, ubijen je u sačekuši ispred kluba ”Sparta” u Lukavici.Zločin se dogodio u utorak oko 23 časa u Karađorđevoj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.