Mali: U prvih šest meseci 1,9 milijardi evra stranih investicija

Izvor: B92, 20.Avg.2019, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: U prvih šest meseci 1,9 milijardi evra stranih investicija

Srbija je u prvih šest meseci imala 1,9 milijardi evra direktnih stranih investicija, što je za 31,1 odsto više nego u istom periodu prošle godine.

To je izjavio danas ministar finansija Siniša Mali.

"Srbija nezaustavljivo ide napred", rekao je on.

Ministar je gostujući na TV Pink, kazao da je juče dobio najnoviji podatak o vrednosti direktnih stranih investicija u našu zemlju i da to potvrđuje da Srbija napreduje velikim koracima.

"I Fajnenšl >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tajms je prošle nedelje potvrdio da smo rekoderi po broju direktnih stranih investicija. Taj trend se nastavlja i u ovoj godini. Verujemo da ćemo i ove godine biti šampioni u privlačenju stranih direktnih investicija u regionu", kazao je Mali.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mali: U prvih šest meseci 1,9 milijardi evra stranih investicija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2019

Srbija je u prvih šest meseci imala 1,9 milijardi evra direktnih stranih investicija, što je za 31,1 odsto više nego u istom periodu prošle godine, izjavio je danas ministar finansija Siniša Mali..."Srbija nezaustavljivo ide napred", rekao je Mali gostujući na Pinku...Kaže da je juče dobio najnoviji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.