U poslednjoj epizodi Igre prestola ostavljena Starbaks čaša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2019, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U poslednjoj epizodi Igre prestola ostavljena Starbaks čaša

U četvrtoj epizodi finalne sezone serije "Igra prestola" napravljen je propust jer se u jednoj sceni u kadru našla i čaša kafe iz Starbaksa.

Ta scena veoma brzo se proširila društvenim mrežama, a brojni obožavaoci serije ogorčeni su jer smatraju da je serija urađena nemarno.

Naime, u sceni u kojoj se pojavljuju Kit Haringtonom i Emilija Klark u kadru na stolu se može videti i papirna čaša iz kafeterije Starbaks, prenosi CNBC.

Kako se navodi predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kompanije HBO i Starbaks nisu bili dostupni za komentar.

Navodi se i da gafovi poput ovog nisu neuobičajeni, a kao primer navodi se film "Hari Poter i dvorana tajni" u kojoj je snimljen kamerman tokom scene sukoba Harija Potera i Drako Malfoja.

Serija "Igra prestola" je najpopularnija i najviše kopirana serija na tržištu ovih dana i drži rekord u gledanosti - ima čak 17,8 miliona gledalaca.

Do kraja sezone ostale su još dve epizode.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U poslednjoj epizodi Igre prijestola ostavljena Starbaks čaša

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2019

U četvrtoj epizodi finalne sezone serije "Igra prijestola" napravljen je propust jer se u jednoj sceni u kadru našla i čaša kafe iz Starbaksa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Starbaksova kafa u "Igri prestola": Običan propust ili briljantan marketinški potez? FOTO / VIDEO

Izvor: B92, 06.Maj.2019

U četvrtoj epizodi finalne sezone serije "Igra prestola" napravljen je propust pošto se u jednoj sceni u kadru našla i čaša kafe iz Starbaksa...Ta scena se veoma brzo proširila društvenim mrežama, a brojni obožavaoci serije ogorčeni su jer smatraju da je to urađeno iz nemara...Naime, u sceni...

Nastavak na B92...

Kafa iz Starbucksa zalutala u kadar serije Igra Prestola

Izvor: Tracara.com, 07.Maj.2019, 10:32

Jedan od detalja koji je upao u kadar nove epizode globalnog fenomena, hit serije Igre Prestola, prilično je razbesneo fanove koji već osam sezona prate ovu fantaziju bez daha. Naime, u poslednjoj emitovanoj epizodi, četvrtoj od osam koliko ova sezona ima, gledaocima je zapala za oko čaša Starbucks kafe...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.