U parlamentu održan sastanak pred razgovore sa Mekalisterom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2019, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U parlamentu održan sastanak pred razgovore sa Mekalisterom

U parlamentu je pre dva dana održan sastanak na kojem je bilo reči o nastupajućem susretu predstavnika vlasti i opozicije sa predsednikom Spoljnopolitičkog odbora EP i izvestiocem za Srbiju Dejvidom Mekalisterom, piše Blic.

Navodeći da će razgovori sa Mekalisterom biti održani 9. i 10. oktobra u staroj zgradu Skupštine u Kralja Milana i da bi trebalo da rezultiraju izlaskom opozicije na izbore, list prenosi da je za sada poznato da će biti u formatu "1+1".

To >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << znači, kako se objašnjava, da će svaka poslanička grupa imati po dva predstavnika - predsednika grupe i još jednog pregovarača.

U prvoj fazi tema bi, kako je ranije najavljeno, trebalo da budu izborni uslovi, mediji i birački spisak. Ostaje da se vidi u kojoj će formi učestvovati predstavnici neparlamentarnih stranaka i civilnog sektora. U Skupštini ima 15 poslaničkih grupa, a u razgovorima će učestvovati i predsednica parlamenta Maja Gojković, navodi izvor Blica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mediji: Održan sastanak pred razgovore sa Mekalisterom

Izvor: B92, 03.Okt.2019

Beograd -- U parlamentu je pre dva dana održan sastanak na kojem je bilo reči o nastupajućem susretu predstavnika vlasti i opozicije sa Dejvidom Mekalisterom, piše Blic...Navodeći da će razgovori sa predsednikom Spoljnopolitičkog odbora EP i izvestiocem za Srbiju biti održani 9. i 10. oktobra...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.