U oružanom napadu u Bulevaru oslobodjenja ubijen jedan mladić, dugi ranjen

Izvor: Beta, 23.Jul.2019, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U oružanom napadu u Bulevaru oslobodjenja ubijen jedan mladić, dugi ranjen

Tokom noći u Beogradu mladić (28) je ubijen, a drugi mladić (26) je ranjen u oružanom napadu, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.Napad se dogodio oko 00.23 u Bulevaru oslobodjenja, preko puta Veterinarskog fakulteta, kada je vozač automobila upucan a preminuo je na licu mesta, dok je suvozač u tom automobilu ranjen i prevezen je u Urgentni centar.Tri saobraćajne nezgode dogodile su se tokom noći u kojima je troje ljudi lakše povredjeno i oni su prevezeni u Ortopedsku bolnicu Banjica.Ekipe Hitne pomoći tokom noći reagovale su 106 puta, od toga 23 puta na javnom mestu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U oružanom napadu u Bulevaru oslobođenja ubijen jedan mladić, dugi ranjen

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jul.2019

Tokom noći u Beogradu mladić (28) je ubijen, a drugi mladić (26) je ranjen u oružanom napadu, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.Napad se dogodio oko 00.23 u Bulevaru oslobođenja, preko puta Veterinarskog fakulteta, kada je vozač automobila upucan a preminuo je na licu mesta, dok je suvozač...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.