U novom Sberbank poslovnom centru otvorena izložba studenata sa Akademije umetnosti! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jun.2017, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U novom Sberbank poslovnom centru otvorena izložba studenata sa Akademije umetnosti! (FOTO)

Sberbank Srbija svečano je otvorila svoj novi poslovni centaru Novom Sadu u okviru koga je od danas otvorena izložba mladih umetnika, studenata Akademije umetnosti.

- Saradnja sa Akademijom u skladu je sa našom strategijom društvene odgovornosti. Mladi predstavljaju budućnost i veliko nam je zadovoljstvo što možemo da im pružimo ovaj vid afirmacije. Uz izložbu radova, promociju mladih umetnika proširićemo i putem društvenih mreža naše banke. Ovo je samo početak saradnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sa Akademijom, koju ćemo sa zadovoljstvom nastaviti i kroz buduće projekte. - rekla je Marijana Vasilescu, predsednica Izvršnog odbora Sberbank Srbija, pozdravljajući prisutne klijente, medije i partnere, prilikom otvaranja novog poslovnog centra.

Foto: Promo

Svečanom otvaranju poslovnog centra prisustvovao je i gradonačelnik Novog Sada, gospodin Miloš Vučević.

- Najvažnija poruka današnjeg događaja jeste da je Novi Sad jedno od ključnih mesta i za Sberbanku. Aktivno radimo na razvoju privrede u našem gradu, ali ne možemo imati stabilan sveopšti privredni razvoj, bez obzira da li pričamo o klasičnoj industriji, agrobiznisu ili tercijalnim uslugama, ako nemamo stabilan bankarski, odnosno finansijski sektor. Pre tri godine otvorili smo ekspozituru na uglu Futoške i Bulevara oslobođenja, tokom te tri godine napredovali su i Novi Sad i Sberbanka. Danas smo u mogućnosti da otvorimo regionalni centar banke koja nije velika samo za naše već i za evropske okvire. Time otvaramo mogućnost da Sberbanka uposli nove ljude, a ne samo da ima nove klijente. Komunikacija i saradnja sa Akademijom umetnosti u Novom Sadu primer je kako jedna ozbiljna firma treba i može da bude društveno odgovorna. Ne sumnjam da ćete uživati u izložbi novosadskih akademaca. Simboličan utisak ovog dana za mene je činjenica da u Novom Sadu imamo jednu od najvećih ruskih banaka i to na Bulevaru Evrope. To je slika koju želimo da pošaljemo iz Novog Sada i Srbije - izjavio je gradonačelnik.

O tome koliko je Novi Sad značajan za Sberbanku govorio je Miodrag Stojanović, direktor Sektora prodaje i distribucije.

- Od samog početka rada naše banke orijentisani smo ka klijentima. Danas ostvarujemo fantastične rezultate u segmentima poslovanja sa stanovništvom, mikro, malim i srednjim preduzećima. Težeći da unapredimo kvalitet usluge odlučili smo se na otvaranje poslovnog centra, koji će svim našim klijentima pružiti kvalitetnije iskustvo sa bankom, veći komfor i praktičniji pristup. Želeći da budemo prva banka koja posuje u delu Novog Sada koji se ubrzano razvija, svoj novi poslovni centar pozicionirali smo upravo ovde.

Foto: Promo

Dekan Akademije umetnosti profesor Siniša Bokan, smatra da je Akademija kroz saradnju sa Sberbankom iskoristila šansu da radove svojih studenata prezentuje u nešto drugačijem javnom prostoru.

- Za nas je ovaj vid izlaganja dobrodošao isto koliko i izložbe. Ove specifične okolnosti predstavljaju novo iskustvo za naše studente. Lepo je i važno što se njihovi radovi neće videti samo ovde, već i na portalima Akademije i banke, što će nam dati priliku da čujemo komentare i povratne reakcije. Na ovaj način studente ohrabrujemo da radove javno prikazuju i da, što je moguće više, budu izloženi kritičkoj sveri javnosti. Ovo je samo početak saradnje sa bankom, siguran sam da će se u budućnosti naša saradnju dalje unapređivati - izjavio je Siniša Bokan.

Foto: Promo

Otvaranje novog poslovnog centra, prati i specijalna Sberbank ponuda. Naime, svi novi klijenti koji u periodu od 20.6. do 30.6. otvore tekući račun u ovoj ekspozituri moći će da izaberu jednu od tri opcije: održavanje tekućeg računa bez naknade u periodu od 12 meseci, posebne, povoljnije uslove štednje ili podnošenje zahteva za kreditne proizvode bez naknade za obradu zahteva.

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

U novom Sberbank poslovnom centru otvorena izložba studenata Akademije umetnosti

Izvor: Blic, 20.Jun.2017

Sberbank Srbija svečano je otvorila svoj novi poslovni centaru Novom Sadu u okviru koga je od danas otvorena izložba mladih umetnika, studenata Akademije umetnosti...- Saradnja sa Akademijom u skladu je sa našom strategijom društvene odgovornosti. Mladi predstavljaju budućnost i veliko nam je zadovoljstvo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.