U nedelju još toplije, od utorka dosta hladnije

Izvor: B92, 12.Nov.2017, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju još toplije, od utorka dosta hladnije

Beograd -- U Srbiji će sutra posle kratkotrajne magle u nižim predelima biti umereno oblačno, malo toplije i u većem delu suvo.

Posle podne na jugu, a uveče i u ostalim krajevima biće povremeno kiše, saopštio je Hidrotemeotorološki zavod Srbije.

Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar, posle podne u planinskim predelima jugozapadne Srbije i u košavskom području u pojačanju, uveče i u toku noći na jugu Banata sa udarima olujne jačine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Najniža temperatura biće od tri do osam, a najviša od 13 do 19 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će posle kratkotrajne magle biti umereno oblačno, suvo i malo toplije. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura biće oko osam, a najviša oko 19 stepeni. Uveče i u toku noći predviđa se povremeno kiša uz jak jugoistočni vetar.

U Srbiji će od ponedeljka do četvrtka oblačno s kišom. U ponedeljak će biti malo hladnije uz umeren i jak južni i jugoistočni vetar, na jugu Banata i u planinskim predelima jugozapadne Srbije sa udarima olujne jačine. Od utorka se predviđa osetno hladnije uz skretanje vetra na severozapadni. Na planinama prelazak kiše u sneg i stvaranje snežnog pokrivača, posebno na zapadu i jugozapadu Srbije.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 12. novembar 2017:

Biometeorološke prilike će uticati relativno nepovolјno na većinu hroničnih bolesnika.Osobe sa srčanim i obolјenjima respiratornog sistema mogu osetiti izvesne tegobe. Pojačana nervoza, problemi sa snom i glavobolјa su mogući kod meteoropata.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas umereno oblačno i malo toplije

Izvor: Beta, 12.Nov.2017

U Srbiji će danas posle kratkotrajne magle u nižim predelima biti umereno oblačno, malo toplije i u većem delu suvo, dok će posle podne na jugu, a uveče i u ostalim krajevima biti povremeno kiša. saopštio je Hidrotemeotorološki zavod Srbije.Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar,...

Nastavak na Beta...

Uživajte u lepom vremenu, jer od sutra kreće zahlađenje, u utorak žuti meteoalarm zbog snega!

Izvor: BKTV News, 12.Nov.2017

Formiraće se i snežni pokrivač! ..Prema prognozi Republičkog hidrometeorloškog zavoda, od sutra do četvrtka se očekuje oblačno i kišovito vreme..."U ponedeljak će biti malo hladnije uz umeren i jak južni i jugoistočni vetar, na jugu Banata i u planinskim predelima jugozapadne Srbije sa udarima...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.