U minskom polju u Republici Srpskoj poginuo desetogodišnji dečak

Izvor: Blic, 04.Jan.2014, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U minskom polju u Republici Srpskoj poginuo desetogodišnji dečak

Desetogodišnji dečak poginuo je danas od eksplozije mine u Karanovcu kod Petrova u Republici Srpskoj, javili su banjalučki mediji.

Dečakov 31-godišnji otac zadobio je teške telesne povrede po celom telu i zbrinut je u Univerzitetsko-kliničkom centru u Tuzli.

Prema policijskim izvorima, nesreća se dogodila kada su dečak i njegov otac skupljajući staro gvožđe ušli u obeleženo minsko polje.

S njima je bio i dečakov stric, ali on nije povređen. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Dečakov stric je posle eksplozije mine, nastradale dovezao do Hitne pomoći u Gračanici, gde je pokušana reanimacija dečaka, koji je bio dovezen bez znakova života.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STRAŠNO: Dečak poginuo u minskom polju, otac teško ranjen

Izvor: Press, 04.Jan.2014

U eksploziji mine danas u Karanovcu kod Petrova u Republici Srpskoj poginuo je dečak, a njegov otac je teško povređen, potvrdio je Feni službenik Centra javne bezbednosti Doboj.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.