U medjunarodnom advokatskom timu porodice Dragičević i advokat Ante Nobilo

Izvor: Beta, 27.Avg.2018, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U medjunarodnom advokatskom timu porodice Dragičević i advokat Ante Nobilo

Porodicu ubijenog mladića Davida Dragičevića iz Banjaluke ubuduće će zastupati medjunarodni advokatski tim u kojem će biti Ante Nobilo iz Zagreba, Zora Dobričanin iz Beograda, Ifet Feraget iz Sarajeva i Duško Tomić iz Bijeljine.Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičeviča (21), večeras je to saopštio na skupu "Pravda za Davida" na banjalučkom Trgu Krajine, na kojem se gradjani svakodnevno okupljaju od 26. marta, tražeći istinu i pravdu za ubijenog mladića.Na Trgu Krajine večeras su se pojavili Nobilo, Feraget i Tomić, koje su gradjani pozdravili dugotrajni aplauzom."Od danas je s nama prošireni medjunarodni advokatski tim", rekao je Davor Dragičević.Mladić David Dragičević nestao je u noći 18. marta, a njegovo telo pronadjeno je 24. marta na ušću reke Crkvene u Vrbas kod tvrdjave Kastel.Roditelji Davida Dragičevića tvrde da je on otet, mučen i da su ga ubili pripadnici policije Republike Srpske.Tužilaštvo je otvorilo istragu o ubistvu, ali porodica tvrdi da su načinjeni ogromni propusti u istrazi, kao i da je policija uništila ili prikrila većinu dokaza o ubistvu mladića.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Advokati Dragičevića: Očekujemo značajan pomak u istrazi

Izvor: N1 televizija, 28.Avg.2018, 17:04

Advokatski tim Davora Dragičevića, koji čine advokati Duško Tomić i Ifet Feraget, iz Hrvatske Anto Nobilo, a iz Srbije Zora Dobričanin Nikodinović, poručili su da će jako brzo doći do pomaka u ovom slučaju, te da će se ovaj tim u slučaju smrti Davida Dragičevića baviti isključivo pravom,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.