U jeku skandala Dara Bubamara najvaljuje novu pesmu (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 14.Mar.2019, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U jeku skandala Dara Bubamara najvaljuje novu pesmu (FOTO)

Pevačica Dara Bubamara najavila je putem svog Instagram naloga novu pesmu.

"Uskoro nova pesma! Samo pozitivno kroz zivot ljudi! Na kraju dana bitno je samo da ste srecni i zadovoljni svojim zivotom! I da se dobro osecate u svojoj kozi! A ja, kao sto kaze moja pesma, "volim sve sto vole mladi, ali ja to mnogo bolje radim. ljubim ako mi se ljubi, a kad padne noc - TOTALNO POLUDIM" - reči su kojima se obratila Dara svojim pratiocima.

Uskoro nova pesma! Samo pozitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kroz zivot ljudi! Na kraju dana bitno je samo da ste srecni i zadovoljni svojim zivotom! I da se dobro osecate u svojoj kozi! A ja, kao sto kaze moja pesma, "volim sve sto vole mladi, ali ja to mnogo bolje radim ljubim ako mi se ljubi, a kad padne noc - TOTALNO POLUDIM" @andrejadamnjanovic @marina___simic

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Mar 14, 2019 at 6:05am PDT

Po svemu sudeći, nailazi na bezbroj pozitivnih komentara, a preostaje nam da vidimo i dugo najvljivani spot.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.