U javnim preduzećima minus sedam puta veći nego u 2011.

Izvor: Danas, 12.Jun.2013, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U javnim preduzećima minus sedam puta veći nego u 2011.

Pošto je 2011. poslovala sa dobiti od 64 milijarde dinara, ukupna privreda Srbije prošle se godine vratila na poslovanje s gubitkom koji je iznosio 63 milijarde dinara, saopštila je Agencija za privredne registre Republike Srbije. Ukupni prihodi privrede prošle godine su iznosili 8.693 milijarde dinara, a ukupni rashodi 8.748 milijardi. Iako su uspešna preduzeća ostvarila dobit za četvrtinu veću od dobiti iz 2011. godine, nisu mogla da u konačnom rezultatu pokriju gubitke neuspešnog dela privrede.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Skupština Vojvodine ostvarila suficit 3,1 milijarde dinara

Izvor: Kurir, 13.Jun.2013, 14:52

NOVI SAD - Poslanici Skupštine Vojvodine usvojili su su danas, većinom glasova, izveštaj o izvršenju i završnom računu pokrajinskog budžeta za prošlu godinu, koji je bio utvrđen u ukupnom iznosu od 82,9 milijardi dinara, a ostvaren suficit od oko 3,1 milijardu dinara...Za taj izveštaj pokrajinske...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.