U inat svima! Danilo, voli te tata! Vučić poslao poruku onima koji šire neistine o njegovom sinu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 20:02

"U inat svima! Danilo, voli te tata!" Vučić poslao poruku onima koji šire neistine o njegovom sinu (FOTO)

Vučić kaže, da trpi i da sluša razne laži

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se još jednom osvrnuo na širenje neistena o njegovom sinu i poslao poruku svima onima koji ga dovode u vezu sa navijačkim i kriminalnim krugovima na osnovu, u najmanju ruku, spornih objava navijačkih grupa.

Njegova poruka na instagram profilu glasi:

- U inat svima! Danilo, voli te tata!

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pre neki dan rekao odgovorajući na pitanje N1 o tome dokle se stiglo u istrazi u vezi sa aferom "prisluškivanja" navodeći u kontestu tih priča da je njegovo, kaže, da trpi i da sluša razne laži, a da pritom nikoga ne tuži, jer bi ste, kaže, onda govorili da su to velikii pritisci i kao primer naveo lažne optužbe na račun njegovog sina.

- Jedino mi je žao da kada vam neko dete lažno optužuje i kada Đilas postavši megafon Belivukove grupe, kada kriminalci napišu nešto što izmisle da bi se optuživali i započeli međusobni rat, to jedva dočeka da umeša mog sina da bi mu bio ugrožen, jer ne vidim drugi razlog - rekao je Vučić.

Osvrnuvši se na tekst objavljen na portalu Direktno, Vučić je ne spominjući taj portal, rekao da je jasno da je tekst u kojem se spominje njegov sin pisala grupa Veljka Belivuka. Negirao je da je bilo bilo kakvog sastanka koji se spominje u tom tekstu, a kojem je navodno prisustvovao Danilo Vučić.

- Kriminalci nešto izmišljaju i onda ubace mog sina, a to dočeka Đilas. Ne vidim razog da se ugrožava nečije dete - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.