U gostima kod Trampa: Makron i žene u belom (FOTO)

Izvor: Mondo, 24.Apr.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U gostima kod Trampa: Makron i žene u belom (FOTO)

Američki predsednik Donald Tramp i prva dama SAD Melanija, obučena potpuno u belo, s šeširom iste boje, dočekali su u Beloj kući predsednika Francuske Emanuela Makrona i njegovu suprugu Brižit.

Foto: AP Photo/Evan Vuchi

Američka televizija, koja uživo na sajtu prati Makronovu posetu Trampovoj predsedničkoj rezidenciji, naglašava da je i Makronova supruga odabrala belu odevnu kombinaciju.

Navodi se da je ovo prva državna poseta koju Tramp >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ugošćava u Beloj kući i da su pored predsednika i prve dame Makronove dočekali i potpredsednik SAD Majk Pens i šef Trampovog kabineta Džon Keli, čime su po oceni "Si-En-Ena" scenu ispred Bele kuće učinili grandioznom.

Pogledajte fotografije:

Za Makrona je dočekan svečani doček uz 500 pripadnika vojske SAD, a nakon intoniranja himni obe zemlje on je sa Trampom prošao pored počasnog stroja.

Makron kod Trampa: Melanija sprema... VIDEO

Tramp za Makronove večeras organizuje večeru u Beloj kući, prvu svečanu večeru za nekog državnika otkad je došao na vlast, a za meni i sve ostale pojedinosti pobrinula se lično njegova supruga Melanija.

I Trampu zastao dah! Gospođo, svaka čast (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Makronovi kod Trampovih: Svečani doček u Beloj kući, prve dame u prvom planu (FOTO)

Izvor: BKTV News, 24.Apr.2018

Grandiozno! Tramp za Makronove organizuje večeru u Beloj kući, prvu svečanu večeru za nekog državnika otkad je došao na vlast!..Američki predsednik Donald Tramp i prva dama SAD Melanija, obučena potpuno u belo, sa šeširom iste boje, dočekali su danas u Beloj kući predsednika Francuske Emanuela...

Nastavak na BKTV News...

MAKRONOVI U BELOJ KUĆI Ko je sadio drvo, a ko PODMERAVAO Melaniju? (FOTO)

Izvor: Blic, 25.Apr.2018, 16:07

Francuski predsednik Emanuel Makron i njegova supruga Brižit, nalaze su u zvaničnoj poseti SAD gde su ih ugostili predsednik SAD Donald Tramp i prva dama Melanija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.