U delimičnom rušenju zgrade u Nju Delhiju poginulo šest osoba

Izvor: Beta, 03.Jan.2019, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U delimičnom rušenju zgrade u Nju Delhiju poginulo šest osoba

Indijska policija saopštila je da je najmanje šest osoba stradalo danas u delimičnom urušavanju stambene zgrade u Nju Delhiju posle eksplozije boce s plinom u jednom stanu.Policija je navela da je osam stanara spaseno iz zgrade čiji se deo prizemlja i prvog sprata srušio.Spasilačke ekipe nastavljaju potragu za ljudima koji su možda ostali zaglavljeni ispod ruševina.Urušavanje zgrada u Indiji je često jer gradjevinari u pokušaju da smanje troškove koriste materijal i opremu koja nije u skladu s normama bezbednosti.Velika potražnja za stanovima u indijskim gradovima kao i opšta korupcija često dovodi gradjevinare da neovlašćeno grade dodatne spratove ili cele zgrade.U urušenju jedne zgrade 2013. godine u Mumbaju stradale su 72 osobe.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Urušila se stambena zgrada u Nju Delhiju, šest osoba poginulo

Izvor: Radio 021, 03.Jan.2019

Indijska policija saopštila je da je najmanje šest osoba stradalo danas u delimičnom urušavanju stambene zgrade u Nju Delhiju posle eksplozije boce s plinom u jednom stanu...Policija je navela da je osam stanara spaseno iz zgrade čiji se deo prizemlja i prvog sprata srušio...Spasilačke ekipe nastavljaju...

Nastavak na Radio 021...

Šest osoba poginulo u rušenju zgrade

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jan.2019, 08:43

NJU DELHI - Najmanje šest osoba poginulo je pošto se u Nju Delhiju srušio dio zgrade usljed eksplozije boce sa plinom, saopštili su zvaničnici.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.