U četiri dana sedam lekara pregledalo malu Nataliju

Izvor: 24sata, 05.Jun.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U četiri dana sedam lekara pregledalo malu Nataliju

Izveštaj inspekcijskog nadzora rada lekara 16-mesečne Natalije Tešić koja je preminula od teškog oblika bakterijskog meningitisa, a u koji su reporteri „24 sata” juče imali uvid, pokazuje da je malu Nataliju u svega četiri dana pre nego što je pala u komu, pregledalo čak sedmoro lekara - troje u Domu zdravlja „Novi Beograd” i četvoro u Dečijoj klinici u Tiršovoj ulici.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Višednevna temperatura nije bila sumnjiva

Izvor: Politika, 05.Jun.2009

U izveštaju komisije tvrdi se da kod Natalije Tešić nije bilo znakova meningitisa u vreme pregleda ..Šesnaestomesečna Natalija Tešić, koja je prošle subote preminula od bakterijskog meningitisa, četiri dana je imala povišenu temperaturu do 40,5 stepeni pre nego što je primljena u bolnicu,...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.