Zlatiborski okrug: U bolnicama više pacijenata na respiratoru; U Jablaničkom okrugu još 51 osoba obolela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2021, 10:26

Zlatiborski okrug: U bolnicama više pacijenata na respiratoru; U Jablaničkom okrugu još 51 osoba obolela

U bolnicama Zdravstvenog centra Užice hospitalizovana su 343 pacijenta, od kojih je 312 pacijenata pozitivno na kovid-19.

Na respiratoru je 17 pacijenata, 14 u užičkoj bolnici i troje u bolnici u Priboju.

U toku jučerašnjeg dana u bolnicama Zlatiborskog okruga bilo je potvrđeno troje više obolelih od kovida i troje manje na respiratorima.

Tokom poslednja 24 sata u tim bolnicama pregledan je 1.281 pacijent, a ostvareno 39 prijema i 31 otpust‚ navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se u saopštenju Zdravstvenog centra Užice.

U užičkoj Opštoj bolnici hospitalizovano je 107 pacijenata, od kojih je 90 pozitivno na kovid-19, dok je u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu 132 pacijenata.

U Opštoj bolnici u Priboju je 47 pacijenata, u prijepoljskoj bolnici četvoro, a u izdvojenom odeljenju u Požegi 53 pacijenata - 50 su kovid pozitivni.

U Jablaničkom okrugu još 51 osoba ima koronu

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga još 51 osoba zaražena je virusom korona.

U Zavodu navode da je 28 novoobolelih sa teritorije Leskovca, 11 iz opštine Vlasotince, sedam iz opštine Medveđa i pet iz opštine Lebane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.