U akciji Vihor blokirani svi izlazi i mostovi u Beogradu!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Sep.2017, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U akciji "Vihor" blokirani svi izlazi i mostovi u Beogradu!

Beograd je u petak uveče bio blokiran u okviru probe policijske akcije Vihor, javlja "Blic".

Policajci naoružani puškama blokirali su Pancevacki, Pupinov, Brankov, Stari železnicki most, Gazelu i Autokomandu, a policija je videna i u Bulevaru despota Stefana, naselju Zbeg, na Ibarskoj magistrali, na Bubanj potoku i kod naplatne rampe "Vrčin".

Akcija "Vihor" naređuje se u situacijama kada su u pitanju veliki događaji zbog kojih je potrebna brza i široka akcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << policije, pri čemu svaka patrola zna šta u tom trenutku treba da uradi, ko blokira mostove, autobuske i železnicke stanice, izlaze iz grada i svaki slican korak.

Blokiran Bubanj potok. Nešto se desilo u Beogradu. Šta? pic.twitter.com/2HjoSS28pj— Ljubisa Bojic (@LjBojic) September 22, 2017

Kako navodi "Blic", da je u pitanju proba ove akcije sve do njenog završetka nakon oko sat i po nisu znali ni policajci na terenu.

U Bulevaru despota Stefana, kako je ranije javio reporter "Blica" sa lica mesta, saobraćaj je bio zaustavljen, vozila su stajala u koloni, a na ulicama su bili specijalci sa pancirima i puškama.

Jedan od Beogradana na društvenim mrežama napisao je da je na Starom železnickom mostu u smeru ka Novom Beogradu video raciju, a da su specijalci "otvarali gepeke automobila i nešto tražili".

Prema recima drugog očevica, na Autokomandi su bile zatvorene dve trake, a specijalac je propuštao "po jedno vozilo u smeru ka Konjarniku".

Blokiran Pupinov most u smeru ka levoj obali https://t.co/VJ3RV6omI1 pic.twitter.com/7MzEl6yltW— lobi.in.rs (@lobiinrs) September 22, 2017

Beogradani su javljali da su tri patrole specijalaca bile kod Vukovog spomenika, u Bulevaru kralja Aleksandra.

Ni policajci koji su na početku Pupinovog mosta u pancirima i sa oružjem nisu smeli da daju informacije o tome zašto je blokiran ovaj prelaz, prenosi portal "Lobi-info", navodi "Blic".

Kako navode očevici, policija "naoružana do zuba" je bila i kod pogona GSP na Karaburmi, zaustavljala vozace i proveravala dokumenta.

Specijalci su blokirali saobraćaj i na Bubanj potoku i kod naplatne rampe Vrčin.

Na početku su mediji tvrdili da he reč o policijskoj poteri pošto je vozač mercedesa posle zaustavljanja naglo dao gas i krenuo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

U policijskoj akciji "Vihor" blokirani svi izlazi i mostovi u Beogradu!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Sep.2017

Beograd je u petak uveče bio blokiran u okviru probe policijske akcije Vihor, javlja "Blic"...Policajci naoružani puškama blokirali su Pančevački, Pupinov, Brankov, Stari železnički most, Gazelu i Autokomandu, a policija je viđena i u Bulevaru despota Stefana, naselju Zbeg, na Ibarskoj magistrali,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.