U VELJINU TVRĐAVU SE USELILA PORODICA: Postavljene nove kamere, jedan detalj svima zapao za oko (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 14:32

U VELJINU TVRĐAVU SE USELILA PORODICA: Postavljene nove kamere, jedan detalj svima zapao za oko (FOTO)

Na vili su postavljene nove kamere sa senzorima osetljivim na pokre

Mediji su obišli Belivukovu tvrđavu u Čačanskoj ulici broj 6 na Zvezdari, na kojoj i dalje teku radovi iako je on u pritvoru. Naime, majstori svakodnevno rade na izgradnji vile.

- Nedavno se u Belivukovu kuću doselila porodica. Koliko sam videla, tu žive muškarac, žena i dete. Tihi su, ne čujemo ih uopšte – priča komšinica za medije.

t, koje se okreću do 180 stepeni i prate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svaki korak prolaznika. Prozori na kući bili su otvoreni i na njima su zalepljeni dečji stikeri.

Beogradska policija juče je pretraživala poznati prestonički splav "Fristajler" u sklopu istrage protiv Veljka Belivuka (36), zvanog Velja Nevolja, čiji su ljudi obezbeđivali ovaj objekat na vodi. Belivuk je uhapšen 4. februara, u velikoj policijskoj akciji, zbog organizovanja kriminalne grupe i izvršenja više krivičnih dela – ubistava i otmica.

Ronioci MUP stigli su juče na Savski kej zbog pretresa splava i nikome nisu dozvoljavali pristup, ni u donjem delu keja. Na terenu je bilo osam policijskih vozila, psi tragači obučeni za pronalazak droge i eksploziva, kao i ronioci, koji su pretraživali reku i deo splava koji je ispod vode.

Pripadnici policije su kompletno pretraživali splav, jer se veruje da se na njemu nalazi oružje, ali i drugi dokazi o počinjenim krivičnim delima. Rekom su, takođe, kružili i čamci. Prema izjavama građana, pre dolaska policije sa splava se čula muzika, a oni pretpostavljaju da je zbog toga neko pozvao policiju.

- Međutim, kad je policija došla, okupljeni na "Fristajleru" nisu hteli da im otvore, zbog čega je policijska patrola pozvala pojačanje - rekli su nam šetači.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.