U Srbiji sutra ujutro hladno sa mrazem, tokom dana pretežno sunčano

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jan.2018, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra ujutro hladno sa mrazem, tokom dana pretežno sunčano

U Srbiji će sutra ujutro biti hladno, sa slabim i umerenim mrazem, po kotlinama i duž rečnih tokova magla, dok će tokom dana u većem delu zemlje biti pretežno sunčano, a u Timočkoj krajini oblačno, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U većem delu zemlje duvaće slab do umeren vetar, a u južnom Banatu jak. Najniža temperatura biće od minus sedam do minus jedan, a najviša dnevna od dva na istoku do 10 stepeni na zapadu. U Beogradu će sutra ujutro biti >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << slab mraz, tokom dana pretežno sunčano. Najniža temperatura biće minus jedan, najviša dnevna sedam stepeni.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, u većem delu Srbije će u jutarnjim satima biti slab i umeren mraz, po kotlinama i dolinama reka magla koja će se ponegde zadržati i duže. Tokom dana malo i umereno oblačno sa temperaturom oko i malo iznad proseka za ovo doba godine.

Krajem perioda se sa severozapada očekuje naoblačenje s kišom.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za četvrtak, 25. januar:

Biometeorološka situacija će biti nešto povolјnija za hronično obolele i osetlјive osobe. Izvestan oprez se savetuje kardiovaskularnim i nervno labilnim bolesnicima.

Nervoza i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vremenska prognoza – 25. januar

Izvor: RTS, 24.Jan.2018

. Tokom dana pretežno sunčano, u Timočkoj krajini umereno oblačno.

Nastavak na RTS...

Ujutru hladno i mraz, tokom dana sunčano - do 10 stepeni

Izvor: B92, 25.Jan.2018, 02:10

Beograd -- U Srbiji će ujutru biti hladno, sa slabim i umerenim mrazem, po kotlinama i duž reka magla, dok će tokom dana u većem delu zemlje biti pretežno sunčano...U većem delu zemlje duvaće slab do umeren vetar, a u južnom Banatu jak, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Najniža...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.