Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Nov.2018, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra relativno toplo vreme, ponegde s kišom

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno i relativno toplo vreme, ponegde s kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće slab i umeren, u košavskom području i na planinama ujutru i pre podne jak, a na jugu Banata povremeno i olujni vetar koji će posle podne biti u slabljenju. Najniža temperatura biće od pet do 10 stepeni, a najviša dnevna od osam do 15 stepeni.

U Beogradu će sutra biti pretežno oblačno vreme, povremeno s kišom. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Ujutru i pre podne duvaće umeren i jak vetar koji će posle podne biti u slabljenju. Najniža temperatura oko osam, najviša oko 12 stepeni.

U Srbiji će u utorak biti hladnije, mestimično s kišom koja će tokom dana prelaziti u susnežicu i sneg u planinskim predelima, a tokom noći i u nižim predelima, uz dalji pad temperature.

U sredu se očekuje hladno i vetrovito vreme, sa snegom u celoj zemlji. Formiranje manjeg snežnog pokrivača očekuje se u centralnim i južnim delovima Srbije. Od četvrtka će biti veoma hladno i uglavnom suvo vreme, sa slabim i umerenim jutarnjim mrazem i dnevnom temperaturom oko nule.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 26. novembar:

Meteorološke prilike biće nepovoljne za većinu hronično obolelih, a najizraženije tegobe mogu osetiti astmatičari i srčani bolesnici. Moguće meteoropatske reakcije su reumatski bolovi, nervoza i glavobolja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Oblačno i "relativno toplo", ponegde i kiša

Izvor: B92, 26.Nov.2018, 01:13

U Srbiji će biti pretežno oblačno i relativno toplo vreme, ponegde s kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Duvaće slab i umeren, u košavskom području i na planinama ujutru i pre podne jak, a na jugu Banata povremeno i olujni vetar koji će posle podne biti u slabljenju. Najniža...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.