Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jan.2019, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra pretežno sunčano i malo toplije vreme

U Srbiji će sutra tokom većeg dela dana biti pretežno sunčano vreme, jedino je na severu i istoku rano ujutru ponegde moguć kratkotrajni sneg, a pre podne kiša, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće slab i umeren, zapadni i jugozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće od minus osam na jugoistoku do jedan stepen na severu, a najviša dnevna od tri do devet stepeni, što će dovesti do daljeg otapanja snega u centralnim i južnim delovima zemlje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
U Beogradu će sutra ujutru biti umereno oblačno i suvo vreme, a tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. Duvaće slab i umeren vetar. Jutarnja temperatura biće od minus jedan do jedan stepen, a najviša dnevna oko osam stepeni.

U Srbiji će u četvrtak biti pretežno sunčano i toplije vreme, uz dalje otapanje snega u južnim predelima. U petak se očekuje naoblačenje, ujutru i pre podne na severu, zapadu i jugozapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima, mestimično s kišom, a na planinama sa snegom.

Za dane vikenda i početkom naredne sedmice biće oblačno i malo hladnije vreme, ponegde s mešovitim padavinama - kišom i snegom.

Biometeorološka prognoza za sredu, 16. januar:

Meteorološke prilike mogle bi biti nepovoljne za kardiovaskularne bolesnike, a na severu i istoku zemlje izvesne tegobe mogu imati i astmatičari. Moguće meteoropatske reakcije su poremećaj sna, promenljivo raspoloženje i glavobolja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretežno sunčano i malo toplije, do devet stepeni

Izvor: B92, 16.Jan.2019, 01:45

U Srbiji će danas tokom većeg dela dana biti pretežno sunčano vreme, jedino je na severu i istoku rano ujutru ponegde moguć kratkotrajni sneg, a pre podne kiša...Duvaće slab i umeren, zapadni i jugozapadni vetar...Jutarnja temperatura biće od minus osam na jugoistoku do jedan stepen na severu,...

Nastavak na B92...

U Srbiji sutra sunčano i toplije vreme

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jan.2019

U Srbiji će sutra tokom dana biti pretežno sunčano i toplije vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)...Ujutro će mestimično biti slabog i umerenog mraza i magle...Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od minus devet do tri, najviša dnevna od šest...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.