U Srbiji sutra oblačno i suvo vreme, temperatura do sedam stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Feb.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra oblačno i suvo vreme, temperatura do sedam stepeni

U Srbiji će sutra biti oblačno i suvo vreme, sa temperaturom do sedam stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Po kotlinama će ujutro biti kratkotrajne magle. Vetar slab istočni i jugoistočni, posle podne uglavnom zapadni. Jutarnja temperatura od minus četiri do minus jedan, najviša dnevna od tri do sedam.

U Beogradu sutra malo i umereno oblačno i suvo sa slabim vetrom promenljivog pravca. Jutarnja temperatura oko minus jedan, najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dnevna oko šest.

U Srbiji narednih dana toplo i pretežno sunčano vreme. U ponedeljak sredinom dana na severu i zapadu, do kraja dana i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom, pojačanim severozapadnim vetrom i padom temperature.

Biometeorološka prognoza za petak, 8. februar 2019:

Biometeorološke prilike mogu uticati relativno povolјno na hronično obolele i osetlјive osobe. U jutarnjim satima oprez se savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima i astmatičarima. Poremećaj sna i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.