U Srbiji danas prepodne oblačno s kišom, do 26 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2022, 00:27

U Srbiji danas prepodne oblačno s kišom, do 26 stepeni

U Srbiji će ujutru biti oblačno sa kišom u svim krajevima, pre podne prestanak padavina na severu, posle podne u centralnim, a uveče i u ostalim krajevima.

Više padavina očekuje se ujutru i pre podne na jugoistoku i istoku zemlje gde su mogući i pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, povremeno i jak severni i severozapadni, posle podne u slabljenju.

Najniža temperatura od 14 do 18 °C, a najviša od 19 do 26 °C.

I u Novom Sadu  ujutru oblačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa mogućom kišom, posle podne prestanak padavina. Vetar slab i umeren, povremeno i jak severozapadni, posle podne u slabljenju. Najniža temperatura oko 16 °C, a najviša oko 25 °C.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 16. jula, narednih dana dnevna temperatura biće oko, u pojedinim danima i malo ispod proseka za ovaj period godine i u većini mesta kretaće se od 23 do 27 stepeni.

Od srede dnevna temperatura u porastu. U nedelju i ponedeljak promenljivo, tek ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima.

Sledeće sedmice uglavnom suvo i stabilnije vreme sa sunčanim intervalima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kišni dan pred nama, temperatura do 26 stepeni

Izvor: RTS, 09.Jul.2022

Prvi dan vikenda oblačan sa kišom, na jugu i jugoistoku pljuskovi sa grmljavinom. Prestanak padavina do kraja dana. . Uz povremeno jak vetar, u svim krajevima zemlje padaće kiša koju će pratiti oblačno vreme...Više padavina očekuje se tokom prepodneva, na jugu i jugoistoku...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.