Region: U Republici Srpskoj 273 novozaraženih, preminula 21 osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2021, 12:26

Region: U Republici Srpskoj 273 novozaraženih, preminula 21 osoba

Od poslednjeg izveštaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u poslednja 24 časa, izvršeno je testiranje 781 laboratorijskog uzorka, a virus korona potvrđen je kod 273 osobe.

U istom periodu od posledica koronavirusa preminula je 21 osoba, prenosi RTRS.

Do sada je od početka pandemije u Republici Srpskoj potvrđeno 79.375 slučajeva virusa korona, a preminula je ukupno 4.421 osoba kod koje je potvrđen test na virus korona.

Ukupan broj hospitalizovanih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Republici Srpskoj je 620, a na respiratorima je 60 osoba.

U Sloveniji najveći dnevni broj infekcija kovid-19 od marta

Slovenija je u poslednja 24 časa zabeležila 1.437 novih slučajeva koronavirusa, što je najveći dnevni broj infekcija od 30. marta, a preminule su četiri osobe, saopšteno je iz Nacionalnog instituta za javno zdravlje (NIJZ).

Nedeljni prosek novih slučajeva je 927, a NIJZ procenjuje da je u zemlji trenutno 12.158 ljudi zaraženo, prenosi agencija STA.

Podaci sa sajta za Kovid-19 u Sloveniji pokazuju da je broj hospitalizacija pao na nešto manje od 400, od kojih je 119 pacijenata na intenzivnoj nezi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.