U SRBIJI DANAS DO 33 STEPENA: Slede nam pakleni dani, a evo kada možemo očekivati kratkotrajno osveženje

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2022, 07:06

U SRBIJI DANAS DO 33 STEPENA: Slede nam pakleni dani, a evo kada možemo očekivati kratkotrajno osveženje

U Srbiji danas na severu duži sunčani intervali, u ostalim predelima promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura od 15 do 20, najviša od 30 do 33 stepena.

U sredu i četvrtak pretežno sunčano i veoma toplo. U sredu pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura od 16 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do 22, najviša od 32 do 35 stepeni.

U četvrtak pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 15 do 24, najviša od 34 do 37 stepeni.

U petak prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima sa grmljavinom i padom temperature. Zatim promenljivo i iznad većeg dela zemlje suvo sa temperaturama u granicama normale.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakvo nas vreme očekuje do kraja leta

Izvor: RTS, 16.Avg.2022

Posle kišnog vikenda, sa nešto nižim i prijatnijim temperaturama, ponovo stižu izuzetno topli dani, sa temperaturama koje će ići preko 35 stepeni. Prema najavama meteorologa u petak stiže osveženje. Goran Mihajlović iz RHMZ-a rekao je za RTS da nas i u septembru očekuje lepo vreme sa...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.