U PRIJEDORU PROPALO 1.300 VAKCINA, POKRENUTA ISTRAGA: Nestalo nam struje, pokvario se frižider

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 11:11

U PRIJEDORU PROPALO 1.300 VAKCINA, POKRENUTA ISTRAGA: "Nestalo nam struje, pokvario se frižider"

Zbog nestanka struje u Prijedoru propalo 1.300 vakcina Sputnjik V

Okružno javno tužilaštvo u Prijedoru formiralo je predmet u vezi sa propadanjem 1.300 vakcina protiv virusa korona u Domu zdravlja Prijedor.

Potvrdio je to  Mladen Mitrović, glavni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

- Mi smo na osnovu saznanja koje smo juče pribavili formirali predmet kako bi utvrdili sve okolnosti o ovom događaju. Kada se sve to okonča, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biće utvrđeno ima li nečije eventualne odgovornosti - naveo je Mitrović.

Vakcine koje su trebale da budu iskorištenje za revakcinaciju osoba starijih od 65 godina u Prijedoru propale su zbog nestanka električne energije.

Naime, kako su u Domu zdravlja Prijedor juče potvrdili, u više navrata je došlo do nestanka električne energije zbog čega je prekinut "hladni lanac", te su vakcine propale i ne smeju biti upotrijebljene, čime je privremeno obustavljen proces vakcinacije građana u ovom gradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.