U PRAVU JE MAMA Australijanac koji je surfovao na mrtvom kitu: Mama misli da sam idiot (VIDEO)

Izvor: 24sata, 02.Nov.2014, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U PRAVU JE MAMA Australijanac koji je surfovao na mrtvom kitu: "Mama misli da sam idiot" (VIDEO)

Australijanac željan uzbuđenja snimljen je kako sa broda skače u more u blizini ostrva Rotnest i penje se na mrtvog kita, koji je plutao na površini, dok su proždrljivi morski psi kružili oko njih.

Harison Vilijams iz Perta stajao je na lešu velikog sisara kojem su vidno nedostajali delovi mesa, jer su ga već napola pojela najmanje dva tigrasta morska psa i jedna velika bela ajkula, koja se vidi na snimku.

- Moja mama misli da sam idiot, a ni tata baš nije ponosan >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << - rekao je Vilijams koji je 'hteo da vidi može li da pomogne kitu'.

...a ni tata nije baš ponosan na Harisona | Foto: Youtube Screenshot

- Dosad niko nije bio toliko lud da učini nešto tako, i nadam se da se neće ponoviti - kazao je Vill Džouns za News.com.au.

- Plivanje u blizini kitova, bilo živih ili mrtvih, u australijskim vodama je zabranjeno - dodao je.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U PRAVU JE MAMA Australijanac koji je surfovao na mrtvom kitu: "Mama misli da sam idiot"

Izvor: 24sata, 03.Nov.2014, 00:05

Australijanac željan uzbuđenja sa broda je skočio u more u blizini ostrva Rotnest i popeo se na mrtvog kita, koji je plutao na površini, dok su proždrljivi morski psi kružili oko njih...Harison Vilijams iz Perta stajao je na lešu velikog sisara kojem su vidno nedostajali delovi mesa, jer su ga...

Nastavak na 24sata...

LUDAK Ovo je "genije" koji je na lešu kita surfovao kroz jato ajkula

Izvor: Blic, 03.Nov.2014

Harison Vilijams, Australijanac željan uzbuđenja, sa broda je skočio u more, popeo se na leš kita koji je plutao i privukao veliki broj ajkula koje su kružile oko njih. Prema izveštaju australijskih medija, ovo se događalo između Frimentla i Rotnest ostrva...Vilijams je stajao na lešu velikog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.