U OVOM salonu možete dobiti NAJPREFINJENIJE frizure, a daje vam i POPUST, samo vam je potrebno OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U OVOM salonu možete dobiti NAJPREFINJENIJE frizure, a daje vam i POPUST, samo vam je potrebno OVO

Jedna kartica je sve što vam je potrebno.

U frizerskom studio "Silvana 75" u Zemunu možete naći sve što je potrebno za Vašu savršenu frizuru, određenu za svaku priliku.

Stručno osoblje ovog salona napraviće poseban doživljaj za svakog klijenta, koristeći puno ljubavi i pažnje, i neizbežno njihovo umeće. Vaš  očaravajući izgled i Vaše zadovoljstvo je jedino ono što je važno zaposlenima u frizerskom studio "Silvana 75".

Ono što ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << salon pruža su usluge usluge feniranja, izvlačenja pramenova, ombre, najmoderniji "mini val", dubinsko čišćenje i regeneraciju kose, keratinski tretman sa i bez ispravljača, nadogradnju kose klipsama ili keratinom.

Priuštite sebi da odlazak kod frizera bude uživanje i odmor za dušu.

Ukrasite Vašu kosu interesantnim pramenovima, i profesionalnim šišanjem.

Ofarbajte kosu na najprefiniji način gde će svako pitati ko vas je farbao, a vi biti zadovoljni i ispunjeni.

Frizerski studio "Silvana 75" jedan je od partnera Gradske opštine Zemun na projektu koji vlasnicima personalizovane kartice omogućuje kupovinu robe i korišćenje usluga prema ugovorenom popustu. U ovom slučaju, reč je o 10% odsto na usluge šišanja i feniranja. Za ostale informacije možete se informisati lično na adresi "Magistratski trg 3" ili pozivom na broj 011/2108700, 064/2095717.

Za više detalja o tome šta se sve nalazi u ponudi, pogledajte na sajtu GO Zemun ili Fejsbuk stranici Moja zemunska kartica.

Kartica važi samo uz ličnu kartu. Informacije o popustima možete dobiti na broj telefona 011 2197 985.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.