U Nišavskom okrugu i TC Ambasador voda ponovo za piće

Izvor: Megafon.co, 22.Avg.2019, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišavskom okrugu i TC Ambasador voda ponovo za piće

Od četvrtka, 22. avgusta, voda je proverena i može da se koristi za piće u Nišavskom okrugu i TC Ambasador, saopštavaju iz niškog Vodovoda.
JKP Naissus Usled izvođenja radova na rekonstrukciji hotela “Park“ došlo je do oštećenja na delu vodovodne mreže u ulici Sedmi juli, što je proizvelo obustavu vodosnabdevanja i privremno uključivanje tehničke vode za korisnike u zgradi Nišavskog okruga i TC Ambasador. Posle kontrole, iz JKP Naissus saopštavaju da je voda ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << za piće u pomenutim objektima.
JKP Parking servis Javno komunalno preduzeće Parking servis Niš za četvrtak, 22. avgust, najavljuje otklanjanje kvarova na javnom osvetljenju i zamenu sijalica na teritoriji Gradske opštine Pantelej, u Pasi Poljani, Berbatovu, Toponici i naselju 9. maj.
Najavljeni su i radovi na izradi podužnih saobraćajnih oznaka na putnom pravcu Gabrovac-Niš (do ul. D. Popovića) i u Knjaževačkoj ulici.
Radiće se i na izradi poprečnih kolovoznih oznaka na kružnom toku kod Sinđelićevog trga, u ulici Nikole Pašića i u Mokranjčevoj ulici.
ED Jugoistok Zbog radova na elektroenergetskoj mreži u četvrtak, 22. avgusta, bez napajanja će biti:
– Od 8 do 10 sati delovi ulica Fruškogorske, Koparske i Bečejske;
– Od 8 do 14 sati delovi ulica Toponičke, Čamurlijske, Jasenove, Trupalske, Miljkovačke i Bulevara 12. Februara;
– Od 8:30 do 11 sati deo Sinđelićeve ulice u Niškoj Banji;
– Od 9 do 11 sati deo Rujnika; od 9 do 14 sati deo ulice Blagoja Parovića (br. 14).

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.