U NESREĆI U CENTRU POVREĐENA I BEBA! Vozač NESTAO, suvozač PRETIO ljudima da će ih POBITI PUŠKOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2019, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U NESREĆI U CENTRU POVREĐENA I BEBA! Vozač NESTAO, suvozač PRETIO ljudima da će ih POBITI PUŠKOM

Na licu mesta je veliki broj policije i nekoliko kola Hitne pomoći

U ulici Strahinjića Bana kod broja 61 oko 18 časova dogodila se saobraćajna nesreća kada je automobil marke "bmw" francuskih registarskih oznaka udario u dva parkirana automobila prilikom čega je povređeno troje ljudi, među kojima i trogodišnje dete.

Sve se dogodilo kada je vozača "bmw" zbog navodne neprilagođene brzine prvo udarila žena koja mu je išla u susret.

Kako je hteo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izbegne katastrofu, vozač je skrenuo u ulicu i udario u parkirane automobile prilikom čega je povređeno troje ljudi, među kojima je i trogodišnje dete.

.

Prema informacijama sa lica mesta, vozač "bmw" je nestao posle incidenta, dok je suvozač pretio okupljenim ljudima i posmatračima incidenta da će uzeti pušku i pobiti ih.

- Nisam ja kriv, žena me je podigla na dva točka, nisam mogao da je izbegnem - rekao je okupljenima suvozač.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.