U MUP otkriveno 40 zaposlenih sa lažnim diplomama

Izvor: B92, 12.Okt.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"U MUP otkriveno 40 zaposlenih sa lažnim diplomama"

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Makedonije otkriveno je više od 40 zaposlenih sa falsifikovanim diplomama.

To je izjavio ministar policije Oliver Spasovski.

On je kablovskoj Televiziji 21 rekao da su te osobe sa falsifikovanim diplomama stigle do značajnih funkcija, ali da su sada dobile otkazna rešenja i krivične prijave.

Krivične prijave su, prema rečima Spasovskog, podnete i protiv nadležnih na fakultetima koji su izdali te lažne diplome.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL U MAKEDONSKOM MUP: 40 zaposlenih na visokim funkcijama imalo falsifikovane diplome (VIDEO)

Izvor: Kurir, 12.Okt.2018

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Makedonije otkriveno je 40 radnika koji su falsifikovali diplome, tvrdi ministar Oliver Spasovski tokom TV emisije "Click-Plus" na TV 21.

Nastavak na Kurir...

U MUP-u Makedonije 40 zaposlenih s falsifikovanim diplomama

Izvor: N1 televizija, 12.Okt.2018

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Makedonije otkriveno je više od 40 zaposlenih sa falsifikovanim diplomama, izjavio je ministar policije Oliver Spasovski...On je kablovskoj Televiziji 21 rekao da su te osobe sa falsifikovanim diplomama stigle do značajnih funkcija, ali da su sada dobile otkazna...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.