Izvor: Nezavisne Novine, 23.Feb.2018, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Krupi na Uni obustavljena nastava zbog snijega

KRUPA NA UNI - Nastava u Osnovnoj školi "Branko Ćopić" u Krupi na Uni obustavljena je zbog snijega, dok su lokalni putevi očišćeni, ali nisu bezbjedni za saobraćaj, rekao je Srni načelnik ove opštine Mladen Kljajić.

"Juče je nastava bila obustavljena u područnim odjeljenjima u Buševiću i Hašanima", naveo je Kljajić.

On je istakao da lokalne puteve čiste mještani traktorima, ali da je velike količine snijega nemoguće potpuno ukloniti.

"Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ogromnih količina snijega koji je ranije pao, ne može se dovoljno očistiti. Očišćeni dijelovi uski su za saobraćanje. Regionalni putni pravci su očišćeni", naglasio je Kljajić.

On kaže da će tražiti pomoć opštine Novi Grad i grada Prijedora, kao i od Republičke uprave Civilne zaštite.

Kljajić je dodao da na mjernom mjestu u Krupi na Uni visina snježnog pokrivača iznosi 64 centimetra, a u višim predjelima iznad 80 centimetara.

"Snabdijevanje mještana vodom i električnom energijom je redovno", rekao je Kljajić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U ovom gradu u BiH je obustavljena nastava zbog snega

Izvor: Blic, 23.Feb.2018

Nastava u Osnovnoj školi "Branko Ćopić" u Krupi na Uni obustavljena je zbog snega, dok su lokalni putevi očišćeni, ali nisu bezbedni za saobraćaj, rekao je načelnik ove opštine Mladen Kljajić...- Juče je nastava bila obustavljena u područnim odeljenjima u Buševiću i Hašanima - naveo je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.